Schadetaxatie

Als u schade aan u jacht heeft en de verzekeraar een opgave wil dan is het van belang dat dit gebeurt door een onafhankelijk expert. Alleen de onafhankelijke expert heeft geen belang bij welke verzekeraar of reparateur dan ook.

Het kan zijn dat de expert van de verzekeraar al geweest is, maar u wilt weten of deze geen zaken gemist heeft, of dat er een verkeerde inschatting is gemaakt. Ook dan is de onafhankelijk expert dé aangewezen persoon om een contra taxatie uit te voeren. Indien er een verschil van mening over de oorzaak of de hoogte van de schade is, ook dan kunt u de onafhankelijk expert hier vragen zijn mening over te geven.Brandschade

Regelmatig komt het ook voor dat Hendrik Jan een schade rapport moet opmaken als er een andere partij aansprakenlijk gesteld moet worden.

Kortom het is van belang om bij schade een eigen en onafhankelijk expert te hebben.

Vraag via het contactformulier een persoonlijke offerte aan.  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk ben ik van mening dat alle pleziervaartuigen de benaming “Jacht” horen te krijgen, de benaming jacht is ontstaan toen er voor het eerst speelvaartuigen gebouwd werden die snel en wendbaar waren en afgeleid waren van de schepen waarmee in oorlogstijd “gejaagd” werd op de vijand. Zo heten bepaalde snelle en wendbare marine schepen nog steeds jagers zoals torpedo jagers en mijnen jagers.

Het is zelfs zo dat de Engelse en Amerikaanse benaming voor een pleziervaartuig “Yacht” van oorsprong komt van het Nederlandse “Jacht”  met trots op onze historie en grote kennis van deze scheepstypen gebruik ik dan ook zoveel mogelijk de benaming “Jacht” en noem ik mijzelf “Jachtexpert”

Dus is een keuring noem ik ook een jachtkeuring en heet iemand die veel verstand van  pleziervaartuigen heeft ook een jachtexpert. En geen bootexpert of scheepsexpert maar omdat de zoekmachines deze website goed moeten kunnen vinden is het van belang dat er woorden als bootkeuringen, bootkeuring scheepskeuringen, en scheepskeuring, bootkeuren, schipkeuren en zo meer zoals “boot aankoopkeuring” en    “boot aankoopkeur” of schipkeuring op deze site komen te staan.