Refit / Verbouw begeleiding

Als u besloten heeft dat uw jacht aan “groot” onderhoud of verbouw toe is dan moet er veel geregeld worden.

Natuurlijk moet er bepaald worden wát er allemaal gedaan moet worden.

Daarna zal er besloten moeten worden wie dat gaat of gaan uitvoeren.

Ook zullen er prijzen moeten worden afgesproken, waarbij kennis van zaken natuurlijk van groot belang is.

De opdracht zal daarna goed beschreven moeten worden zodat er na afloop geen onenigheid zal ontstaan.

En als dat gedaan is en de werkzaamheden nemen een aanvang dan zal er ook nog gecontroleerd moeten worden of het ook uitgevoerd word zoals afgesproken.

  Voor al deze werkzaamheden is het raadzaam om een ervaren jachtexpert de begeleiding te laten doen.

Omdat deze werkzaamheden uitstekende samenwerking vereist van betrokken partijen, bied    Hendrik Jan u aan om eers kennis te maken en een en ander met elkaar door te spreken.

Dit tot ongeveer 2 uur durende oriëntatie gesprek zal niet in rekening gebracht worden, dit gaat voor rekening van Hendrik Jan.

Mocht u om welke reden dan ook  afzien van samenwerking dan is het oriëntatie gesprek op onze kosten geweest.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk ben ik van mening dat alle pleziervaartuigen de benaming “Jacht” horen te krijgen, de benaming jacht is ontstaan toen er voor het eerst speelvaartuigen gebouwd werden die snel en wendbaar waren en afgeleid waren van de schepen waarmee in oorlogstijd “gejaagd” werd op de vijand. Zo heten bepaalde snelle en wendbare marine schepen nog steeds jagers zoals torpedo jagers en mijnen jagers.

Het is zelfs zo dat de Engelse en Amerikaanse benaming voor een pleziervaartuig “Yacht” van oorsprong komt van het Nederlandse “Jacht”  met trots op onze historie en grote kennis van deze scheepstypen gebruik ik dan ook zoveel mogelijk de benaming “Jacht” en noem ik mijzelf “Jachtexpert”

Dus is een keuring noem ik ook een jachtkeuring en heet iemand die veel verstand van  pleziervaartuigen heeft ook een jachtexpert. En geen bootexpert of scheepsexpert maar omdat de zoekmachines deze website goed moeten kunnen vinden is het van belang dat er woorden als bootkeuringen, bootkeuring scheepskeuringen, en scheepskeuring, bootkeuren, schipkeuren en zo meer zoals “boot aankoopkeuring” en    “boot aankoopkeur” of schipkeuring op deze site komen te staan.